Alternativet för en jämnare överläpp

God morgon, god morgon! Varmt välkommen ska du vara till min blogg och dagens inlägg. Denna fina dag tänkte jag ta tillfället i akt och skriva lite närmare om fillers i Timrå, något jag själv har provat på och gärna vill prata lite om.

Fillers är något jag gärna har velat testa, det är mina läppar jag har velat jämna ut med hjälp av fillers. Min överläpp har alltid varit aningen ojämn, utifrån kanske det inte är något man tänker på men det är något som verkligen har påverkat mig, för att jag skulle kunna må bättre med mitt utseende ville jag därför prova om fillers kunde jämna ut läppen och därmed hjälpa mig. Sedan känns det viktigt att jag förtydligar att detta är något jag endast har gjort för mig själv, det är ingen annan som har påverkat mitt val. Hur som helst var det nu några veckor sedan jag provade fillers i Timrå och jag hade inte kunnat vara nöjdare. Behandlingen gick väldigt bra och resultatet jag fick blev precis som jag hade tänkt mig, jag hade inte vågat hoppats på att det skulle bli så bra som det faktiskt blev. Eftersom fillers går ur med tiden kommer jag behöva fylla på med jämna mellanrum för att upprätthålla det här resultatet men för mig gör det absolut ingenting eftersom jag mår mycket bättre av det. Som sagt är min ojämna läpp något som verkligen har påverkat mig, framförallt för att jag själv inte har känt mig nöjd med den. När jag väl fick den jämna var det som att den sista pusselbiten föll på plats, då kan ni säkert förstå hur skönt det var för mig. Av den anledningen kommer jag fortsätta göra fillers i Timrå. Ha nu en fantastisk dag så hörs vi snart igen med ett nytt inlägg.