Ansiktsbehandlingar och massage till vår vän som är gravid

Hej alla mina fina följare

Förra helgen anordnade jag och några till en babyshower åt en vän som är gravid i åttonde månaden. Hon är så himla fin men man ser på henne att hon har det både tungt och jobbigt och det får man ha fast att man är glad och förväntansfull. Vi fixade bland annat att det kom en hudterapeut som fixade ansiktsbehandlingar på oss allihop, vilket var så mysigt. Bland presenterna så fick hon ju mycket till bebisen men också en del fina presenter till sig själv och där ibland en gravidmassage på ett ställe på avenyn. Eftersom hon bor i Mölndal ville vi att hon skulle ha på något bra ställe men samtidigt nära så att hon inte behöver åka så långt. Hennes man lovade att köra henne dit och vänta på henne där medan hon får sin massage. Han tar verkligen hand om henne och det märks att han är världens stoltaste. Hoppas bara hon hinner få sin massage innan bebisen kommer!

Att göra ansiktsbehandlingar på en babyshower kanske låter lite udda, men vi är ett gäng som älskar att gå på spa och göra olika må bra-behandlingar så alla var överens om att vi skulle ordna ett litet hemmaspa åt oss allihop. En målade hennes naglar och en i vårat gäng är frisör så hon fixade hennes hår. Sedan hade vi massa gott att äta också såklart, så det blev verkligen lyckat. Eftersom jag också bor i Mölndal så jag har jouren kan man säga, om det skulle vara så att hennes man jobbar när värkarna drar igång så har jag lovat att de kan ringa mig när som helst på dygnet så kommer jag. Jag är så glad och tacksam att ha så fina och härliga vänner, de är guld värda för mig. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag så får vi se om det kommit en bebis i gänget när vi hörs nästa gång. Kram