En duktig naprapat i Mölnlycke

Hej på er alla fina följare!

Som ni vet så håller vi på att renovera vårt hus här hemma i Mölnlycke och jag har känt nu ett tag att det börjar bli ganska slitigt för både rygg och axlar. Jag är ju inte van vid att hålla på att måla och spackla och allt vi nu hållet på med, dessutom är det ju mycket som bärs omkring och flyttas på. Så nu bokade jag faktiskt in mig hos en naprapat i Mölnlycke.

Han ska få hjälpa mig att fixa tillrätta kroppen nu så att jag inte förstör mig alldeles för den här himla renoveringen, då kommer det ju inte att kännas värt det. Men får jag bara hjälp att kanske korrigera det som behövs så kommer jag nog att känna mig redo att fortsätta sen. För det är ju också väldigt roligt att se hur allting sakta med säkert tar form och förändras så som vi vill att det ska bli. Vi lägger en liten stund i princip varje dag, förutom på onsdagskvällar, så ger vi oss en ledig kväll. På lördagar har vi också avsatt halva lördagen för ledig tid, för det behöver man ju också när man jobbar heltid resten av veckan.

Samtidigt vet vi ju att gör vi inget så händer inget heller, men det är viktigt för vår relation och vårt mående att vi avsätter tid för varandra eller för att ha enskild tid också. Min man jobbar ju med kroppen varje dag då han är hantverkare så för honom är det inga konstigheter, han är van. Men jag som har ett ganska stillasittande jobb och inte ens tränar på gym får helt plötsligt jobba med kroppen på ett helt nytt sätt. På gott och ont. Så det ska bli skönt att få hjälp av en naprapat nu för att få ordning på mig igen. Jag önskar dig nu en fortsatt fin dag och kom ihåg att ta hand om dig.