Stundande högsäsong för catering i Mjölby

Hejsan på er!

Här kommer en hälsning från Mjölby där solen skiner och träden knoppar för fullt – helt underbart! Nu under våren och sommaren så är det våran högsäsong när det kommer till catering för det är många som vill ha det till sina bröllop. Det är ju fantastiskt roligt och till den här sommarsäsongen så har vi även breddat våra menyer och vårt utbud. Så nu har vi inte bara vegetariska alternativ utan även veganska för de som önskar det. Innan kunde vi ordna lite färre antal rätter som var det, men nu har vi tagit fram en helt vegansk buffé eftersom vi ser att efterfrågan ökar på just det.

Att jobba med catering är fantastiskt roligt och mycket beror på att nästan inget uppdrag ser helt likadant ut som något annat. Nya platser, nya människor och nya upplägg. Mjölby är ju en liten ort men vi har många kunder här och som turligt nog har pratat gott om oss så att vi nu har ett ganska utspritt kundnät. I år har vi redan flera bröllop inbokade, ett företagsjubileum, några kalas och dop och till en mässa. Jag älskar att jobbet är så varierande samtidigt som jag får ha hjärtat i mat och dryck som ju är min passion.

Jag är den som brukar ta fram olika maträtter och menyer och sen har vi en i teamet som är fantastiskt duktig på att finslipa detaljerna när det kommer till upplägg och servering. Vi har också en medarbetare som är väldigt duktig och kreativ när det kommer till foto och text, så hon har fått huvudansvaret för våra sociala medier. Det gäller att hitta allas styrkor och sätta rätt person på rätt plats, så kompletterar man varandra bäst och når bäst framgång tror jag. Nu ska jag fortsätta förbereda för kvällens uppdrag, må så gott och ta hand om er!