Har du koll på vvs?

Hejsan svejsan alla härliga läsare i Danderyd! I det här blogginlägget ska vi prata lite om vvs, som sannerligen är ett ganska komplicerat område om jag får säga det själv. Det är nämligen så att jag lyckats med konststycket att på väldigt kort tid råkat ut för två problem med mitt kök, båda har visat sig vara direkt kopplade till just vvs. Jag tänkte faktiskt vara lite händig när det första problemet uppstod med ledningarna till vattenkranen, något som jag antagligen fick ångra eftersom att det andra problemet uppstod där med. När jag skulle åtgärda det första felet så tänkte jag att det skulle gå som på räls, jag förväntade mig inga konstigheter överhuvudtaget. Jag sökte runt lite på nätet för att se om jag kunde hitta någon information om hur jag skulle gå till väga och sedan försökte jag bara följa de instruktioner som fanns, men någonting måste gått snett. Några veckor senare uppstod nämligen samma problem och den här gången hade jag lärt mig en läxa, nämligen att inte försöka mig på något som jag uppenbarligen inte klarar av. Med det i åtanke så slog jag direkt en signal till rörmokaren som med flera års erfarenhet av vvs hade betydligt enklare för att åtgärda problemet.

Jag kommer nog aldrig igen att försöka mig på något inom vvs, det känns som ett område där konsekvenserna kan bli väldigt omfattande om man inte åtgärdar problemet korrekt. Det är en komplicerad bransch som kräver kunskap, en kunskap som uppenbarligen jag inte besitter. Till alla läsare där ute kan jag rekommendera att ni kontaktar en rörmokare direkt om ni märker att det finns ett problem, då får ni det korrigerat direkt och behöver inte oroa er längre. Nu får ni ha en fantastiskt fin dag allihop, vi hörs snart igen. Ta hand om er!